Πα. Απρ 26th, 2024

Αννίβας Παπακυριάκος: Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις τους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στα εννέα χρόνια που βρισκόμαστε στο τιμόνι του δήμου Βέλου-Βόχας και εγώ προσωπικά, ως δήμαρχος και όλα τα στελέχη της παράταξής μου, έχουμε με πολλούς τρόπους αποδείξει από θέσεις ευθύνης, ότι είμαστε πάντα αρωγοί και υποστηρικτές του πολιτισμού σε κάθε επίπεδο.

Έτσι λοιπόν, παρά τις τρικλοποδιές που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με την δραστική περικοπή από την αντιπολίτευση των δαπανών του προϋπολογισμού μας για τον Πολιτισμό, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις τους.

Σ’ αυτό το πλαίσιο σήμερα βρεθήκαμε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή και σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα και την θεματική Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Παιδείας κα. Αθηνά Κόρκα πετύχαμε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, της εκδήλωσης για την αναβίωση του παραδοσιακού αποκριάτικου εθίμου του Βλάχικου Γάμου, που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα στο Ζευγολατιό.
Γιατί συνεχίζουμε όλοι μαζί να υπερασπιζόμαστε τον Πολιτισμό με κάθε τρόπο, όπως τον παράγουν και τον προάγουν οι Σύλλογοί μας, μακριά από εμπάθειες και μικροπολιτικές.

Αννίβας Παπακυριάκος