Πα. Απρ 26th, 2024

ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ: ΑΠΕΙΡΙΑ – ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ – ΨΕΥΔΗ – ΑΣΕΒΕΙΑ – ΑΓΩΝΙΑΣΤΕΡΕΑ ΒΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (VIDEO)

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΑΠΕΙΡΙΑ – ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ – ΨΕΥΔΗ – ΑΣΕΒΕΙΑ – ΑΓΩΝΙΑΣΤΕΡΕΑ ΒΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Δυστυχώς, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» κ. Σπύρος Καραβάς, επέλεξε την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος 2021 την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 για να αποδείξει ότι η απειρία, η επιπολαιότητα, τα ψεύδη, η ασέβεια και η αγωνία προβολής, αποτελούν την στέρεα βάση ανάπτυξης μιας απελπισμένης αντιπολίτευσης.Ενώ είχε τοποθετηθεί χωρίς να τον διακόψει κανείς, κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Δημάρχου, χωρίς να προκληθεί ή να προσβληθεί, επέλεξε με ασέβεια προς την θεσμική του θέση αλλά και με αγένεια προς το πρόσωπό του, να φωνασκεί επανειλημμένως αλλά και να ειρωνεύεται, προσπαθώντας να τον διακόψει για να μην μπορέσει να ακουστεί η άποψη του Δημάρχου. Η άκομψη αυτή συμπεριφορά, πρωτοφανής και αταίριαστη για το παρόν δημοτικό συμβούλιο, θυμίζει παρωχημένα μοντέλα αυτοδιοικητικής λογικής και ελπίζω να αποτελεί απλά μια θλιβερή παρένθεση λόγω απειρίας και αγωνιώδους προσπάθειας ανάδειξης σε κυρίαρχο αντιπολιτευτικό πόλο.Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ενημέρωσης για το δημοτικό συμβούλιο, επιλέγοντας λόγω επιπολαιότητας και απειρίας τον ρόλο του υπερασπιστή και διαφημιστή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, την οποία όμως κατηγορούσε προεκλογικά για στασιμότητα, υποστηρίζει από άγνοια ή από υπερβάλλοντα ζήλο ότι οι χρηματοδοτήσεις και τα έργα εκατομμυρίων τα οποία παρουσιάσαμε ανήκουν στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Για να αποδειχθεί η πλάνη του τις επόμενες μέρες θα τα παρουσιάσουμε ένα-ένα, ώστε να του αποδείξουμε ότι πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός.Υποστηρίζει επίσης ο κ. Καραβάς ότι τα έργα και οι χρηματοδοτήσεις που παρουσιάσαμε ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου χωρίς καμία συνεισφορά της Δημοτικής μας Αρχής. Θέλοντας αγωνιωδώς να αποδομήσει την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθειά μας, φανέρωσε την άγνοια η οποία τον διακατέχει για τον τρόπο ωρίμανσης, διεκδίκησης, χρηματοδότησης και υλοποίησης των έργων. Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι οποιαδήποτε χρηματοδότηση ή έργο αφορά τον Δήμο, ανεξάρτητα από την πηγή χρηματοδότησης, προϋποθέτει το ενδιαφέρον και την ουσιαστική και τεκμηριωμένη διεκδίκηση από πλευράς Δήμου, καθώς και την συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας ή οποιουδήποτε άλλου αρμόδιου φορέα.

Οι χρηματοδοτήσεις κερδίζονται με σωστό σχεδιασμό και προετοιμασία, δεν χαρίζονται και μπορεί να πληροφορηθεί για αυτό από τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς, τους οποίους διαθέτει η δημοτική του παράταξη, ώστε να μην υποπίπτει στο μέλλον σε παρόμοια παιδαριώδη σφάλματα.Συνεχίζοντας την απελπισμένη προσπάθεια αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι ο Δήμος μας παραμένει ουραγός στις εντάξεις νέων έργων, όταν σε 14 μήνες μέσα στα τεράστια προβλήματα τα οποία προκαλεί η πανδημία, έχουν κατευθυνθεί στην περιοχή μας χρηματοδοτήσεις της τάξης των 14.000.000 ευρώ, χωρίς να έχουμε παραλάβει, όταν αναλάβαμε, καμία έτοιμη και ώριμη μελέτη. Το ψέμα θέλει καλό σενάριο, αλλιώς το έργο αποτυγχάνει οικτρά.Τέλος, προσπαθώντας πάλι άτεχνα να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, αντί να δώσει συγχαρητήρια στην μεγάλη προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, η οποία σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή μέσα σε διάστημα 14 μηνών έχει ολοκληρώσει μελέτες ύψους 8.000.000 ευρώ, προσπαθεί πάλι να υπερασπιστεί το παρελθόν λέγοντας ότι η υπηρεσία κάνει την δουλειά της όπως πάντα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι η κάθε υπηρεσία εκτελεί ότι της ζητείται από την Δημοτική Αρχή και ευτυχώς για τον τόπο μας, η Δημοτική Αρχή ξέρει τι ζητάει και η υπηρεσία γνωρίζει καλά πώς θα το κάνει πράξη. Τα υπόλοιπα είναι απλά επιπόλαιες και αγωνιώδεις προσπάθειες στείρας αντιπολίτευσης.Ολοκληρώνοντας την απάντησή μας, ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προσφέρουμε στον κ. Καραβά την ευκαιρία ανάδειξης σε βασικό πόλο της αντιπολίτευσης την οποία σπασμωδικά αναζητεί, συνεχίζοντας να απαντούμε σε παρόμοιες άστοχες τοποθετήσεις.