Κυ. Απρ 28th, 2024

Β.Νανόπουλος: Οι γυναίκες αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην αυτοδιοίκηση!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η συμμετοχή των γυναικών στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ συνεχίζεται. Γυναίκες καταξιωμένες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, κυρίες της κορινθιακής κοινωνίας που αποφασίζουν να αναλάβουν ενεργότερο ρόλο διεκδικώντας μια θέση στα εκλεγμένα όργανα του δήμου Κορινθίων. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος θεωρούν την συμμετοχή τους τιμή και της καλωσορίζουν θερμά!

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Καραβά Αντιόπη

Καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την Πόπη Καραβά, μια ακόμα νέα υποψηφιότητα που ενισχύει σημαντικά το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου. Η Πόπη είναι απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πατρών. Είναι έγγαμη, παντρεμένη με τον Γρηγόρη Στυλιανάκη και μητέρα δυο κοριτσιών, που είναι φοιτήτριες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η υποψηφιότητα εκφράζει την ανανέωση του ψηφοδελτίου, μια απαίτηση της Κορινθιακής κοινωνίας που η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κάνει πράξη!

Κεφάλα Ελένη
ΗΕλένηείναι κάτοικοςΛεχαίου, ιδιωτική υπάλληλοςκαι μητέρα 3 παιδιών. Τηνκαλωσορίζουμεμεχαρά στηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜουτάφηΚαφαντάρηΜαρία
ΗΜαρία είναι έγγαμημετονΘανάσηΚαφαντάρηκαι ασχολείται μετα οικιακά. Είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ.

Διονυσοπούλου Έλενα

Η Έλενα είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα, μια γυναίκα που επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου που ζει. Κάτοικος Κορίνθου, εργαζόμενη στον ΔΕΔΔΗΕ στον τομέα ελέγχου κατασκευών, η Έλενα είναι μια σύγχρονη γυναίκα που συνδυάζει αρμονικά την οικογένεια και την καριέρα. Είναι μητέρα 2 παιδιών, ενεργή σε κάθε κοινωνική δράση, μια πολίτης ενεργή με την ουσιαστική έννοια.

Έλενα σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!