Κυ. Απρ 28th, 2024

Γιάννης Μπίτζιος: Η Κόρινθος χρειάζεται γήπεδο ποδοσφαίρου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου στη Κόρινθο; Κι αν υπάρχει ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία είναι τώρα;”

Αυτά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κορινθίων από την παράταξη “Πνοή Δημιουργίας” Γιάννη Μπιτζιος όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κόρινθος πρωτεύουσα του Νομού έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στον Συνοικισμό του οποίου οι εγκαταστάσεις είναι ακατάλληλες για αγώνες και προπονήσεις τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ομάδες της Κορίνθου αναγκάζονται να πηγαίνουν καθημερινά σε άλλες περιοχές του δήμου που έχουν γήπεδα προκειμένου να πραγματοποιήσουν την προπόνηση τους.

“Είναι απαράδεκτο οι ομάδες και όλα τα παιδιά της ακαδημίας να ταλαιπωρούνται με αυτόν τον τρόπο! Εμείς ως Δημοτική Παράταξη με αρχηγό τον Νίκο Σταυρέλη έχουμε σκοπό να επενδύσουμε στον αθλητισμό” δήλωσε ο Γιάννης Μπιτζιο.

Και συνέχισε ” Η Κόρινθος χρειάζεται αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδο προσβάσιμο για ποδοσφαιρικούς αγώνες έτσι ώστε και οι ομάδες της Κορίνθου να φιλοξενούν στο γήπεδο τους, στο γήπεδο που τους αξίζει ομάδες από άλλες περιοχές.”

Στο παρελθόν ο ίδιος έχει συμμετάσχει ερασιτεχνικά σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Κορινθίας και γι’αυτό γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι η κάθε ομάδα να έχει το γήπεδο της!