Σα. Απρ 27th, 2024

Δημήτρης Κυριλής: Πιστός στρατιώτης της Κοινότητας Εξαμιλίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΚΥΡΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!! Ο εκλεγμένος σύμβουλος με την Συμμαχία Πολιτών στα Εξαμιλια όπου εδώ και 4 χρόνια είναι πιστός στρατιώτης της Κοινότητας.

Πάντα στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων βρίσκοντας λύσεις για την ομαλή λειτουργία της κοινότητας αλλά και με σημαντικές δράσεις για όλο τον Δήμο.

Βασικός εμπνευστής της ιδέας αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης στον Έβρο το 2020 στους ένστολους φύλακες της Πατρίδας μας στην εισβολή μεταναστών από την Τουρκία, κάνοντας έτσι τον Δήμο Κορινθίων τον 2ο Δήμο σε όλη την Ελλάδα κατά σειρά μετά τον Δήμο Περιστερίου όπου απέστειλε βοήθεια.

Ένας από τους δύο εμπνευστές της εκδήλωσης απόδοσης τιμής για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή με αγώνα επίλεκτων και παλαιμάχων της ΑΕΚ, φέρνοντας τον Δήμο Κορινθίων να <<παίζει>> σε πανελλήνια Sait και εφημερίδες όπως η Ώρα για Σπορ.

Προσωπικές εισηγησεις για ασφαλτόστρωση όπου έγιναν πράξη από τον κ.δημαρχο, στο κέντρο των Εξαμιλίων αλλά και σε αγροτικούς δρόμους ύστερα από 20 χρόνια. Αντιπλημμυρικά έργα όπως αυτό στο ρέμα της Ανάληψης.

Συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και μεταφορά της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο των Εξαμιλίων, εξού και η φωτογραφία με τις προσωπικές εργασίες του για οριοθέτηση της διαδρομής αλλά και προετοιμασίας.

Ο πρώτος ύστερα από την καταστροφή του Μίκης Θεοδωράκης όπου έθεσε θέμα ανακατασκευής και δηλώνει δημόσια ότι με την εκλογή του θα γίνει ότι είναι δυνατόν για την επαναλειτουργία του.

Όλα αυτά είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία και φτάνει μόνο μια περιήγηση στο προσωπικό του προφίλ στο FACEBOOK για επιβεβαίωση!!!! Δηλώνει: Ευχαριστώ δημόσια τον Δήμαρχο Κορινθίων για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του αλλά και την ελευθερία στις προτοβουλιες για το καλό του Δήμου Κορινθίων!!!!!