Σα. Απρ 27th, 2024

Επίσκεψη μαθητών στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, συνοδευόμενοι από τις Δασκάλες τους κ. Μαρίνα Θεοδοσίου και κ. Κωνσταντίνα Μπαστούνη, εκκλησιάστηκαν σήμερα το πρωί στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας και κατόπιν σχετικής επιθυμίας τους τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο του Γραφείου Γάμων και Διαζυγίων της Ι. Μητροπόλεως μας, Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Αθανάσιο Κοντογιάννη, στους χώρους του Επισκοπείου και στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεώς ακούγοντας ταυτόχρονα την ιστορία του Επισκοπικού Μεγάρου, τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η Ι. Μητρόπολη και ωφέλιμους λόγους για την μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων. Αξίζει να σημειωθεί το ενδιαφέρον, η συμμετοχή και ο θαυμασμός, που εξέφρασαν τα παιδιά με την μορφή ερωτήσεων και τοποθετήσεων, καθ’ όλη την διάρκεια της ξεναγήσεως. 

Τέλος, και αφού έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες προσφέρθηκαν στα παιδιά, σε ανάμνηση της επισκέψεως τους στο Επισκοπείο, «ευλογίες» και κεράσματα.