Πα. Απρ 26th, 2024

Η “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας στο Καλογεροπούλειο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας στο Καλογεροπούλειο!.

Δίνοντας έμφαση στις συνεργασίες, συνδιοργανώνουμε με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας μια ξεχωριστή μουσική και κινηματογραφική παράσταση!

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η “Moving Band” του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, δένει τα άλογά της στην άμαξά της και σκαρφαλώνει επάνω της μαζί με δεκάδες κρουστά,φλογέρες, καραμούζες, σφυρίχτρες,μουσικές μπουρμπουλίθρες, ένα δεμάτι ξύλα και μια παλιά πιανόλα και ταξιδεύει στην Κόρινθο!

Εκεί, στον φιλόξενο χώρο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος και στις 18:00 ακριβώς θα παρουσιάσει τρεις ταινίες του Buster Keaton με συνοδεία ζωντανής και λαχταριστής μουσικής!

Η “Moving Band” αποτελείται από τους:

Γιώργο Παυλάκο – φλάουτα με ράμφος, εβραϊκή άρπα και μπουρμπουλήθρες

Σταύρο Τσότρα – φαγκότο και καραμούζα

Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου – ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες

Κατερίνα Μηλιαρέση – άλλο ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες

Στάθη Γυφτάκη – πιάνο,παιδικό ξυλόφωνο και μπουρμπουλήθρες

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με τίτλο “Δράσεις εκτός έδρας” που έχει ξεκινήσει το Δ.Ω.Κ. τον τελευταίο χρόνο και έχει στόχο την “κοινωνία” των μουσικών παραγωγών του Ωδείου στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του “Καλογεροπούλειου Ιδρύματος” και την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε συνεργασία με την Filmhouse – Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας