Κυ. Απρ 28th, 2024

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης – Έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης που έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή είχε κάνει έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του, το οποίο και καλύφθηκε μέσα σε μία μέρα.

Ο Γιώργος, που συγκίνησε το πανελλήνιο, ήταν ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, όπου αναρτούσε συχνά βίντεο, δείχνοντας θέληση για ζωή.

@giwrgoszagkliverhs #tiktoknews #tik #τικτοκgreece #greece #tik_tok #videoviral #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #θεσσαλονικη #nurse #ψυχολογια #psicologia #tbt #life #family ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis

Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…»