Σα. Απρ 27th, 2024

Κως: Με ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να συμμετέχουν στις έρευνες για την εξαφάνισή της στην Κω, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω, με τις Αρχές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, ωστόσο τα στοιχεία «δείχνουν» ότι είναι πολύ πιθανό η κοπέλα να δολοφονήθηκε και το ψάξιμο να έχει τραγική κατάληξη.

Το βράδυ του Σαββάτου (17.6.2023) περίπου στις 22:00 ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, ο Μιχάλ Σλιβίνσκι, έγραψε στο Facebook ότι προσλάβανε μια ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ για να την ψάξουν.

«Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί μας, κάθε ώρα μετράει», δηλώνει ο σύντροφος της 27χρονης, της η εξαφάνιση στην Κω αποτελεί πλέον θρίλερ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της 27χρονης μίλησε ανοιχτά για απαγωγή στην πολωνική ιστοσελίδα tuwroclaw. «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το στοιχείο που «δείχνει» δολοφονία

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ένας περαστικός βρήκε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, το οποίο παραδόθηκε στις Αρχές και διαπιστώθηκε ότι λείπει η κάρτα SIM

Ο 32χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται, καθώς κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης. Ο ίδιος έχει δηλώσει στις Αρχές ότι τη γνωρίζει, ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή αλλά ότι δεν ξέρει τίποτα άλλο για την τύχη της. Ωστόσο, πάνω του βρέθηκαν σημάδια πάλης

Τα σημάδια πάλης, σε συνδυασμό με το χαμένο κινητό χωρίς την κάρτα SIM ώστε να μην δίνει στίγμα, οδηγούν τις Αρχές στο ενδεχόμενο της δολοφονίας. Γι’ αυτό και πήγε στην Κω και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ για να συνδράμει στις έρευνες.

Τα χωριά Μαρμάρι και Τιγκάκι έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών. Η Κως παραμένει στο επίκεντρο με τους φόβους για έγκλημα να εντείνονται με το πέρασμα των ωρών. 

Τα βίντεο από τις τελευταίες ώρες πριν την εξαφάνισή της

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπουμε την 27χρονη λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της. Βρίσκεται μέσα σε ένα ψητοπωλείο στο κέντρο του νησιού. Δεν κάθεται να φάει. Την βλέπουμε να κάνει μια βόλτα στους χώρους και να φεύγει. Λίγες ώρες αργότερα τα ίχνη της χάθηκαν.

Σε ένα δεύτερο βίντεο του newsit.gr, βλέπουμε τον σύντροφό της, την επόμενη μέρα με μια φωτογραφία της 27χρονης στα χέρια. Ρωτάει αν είδαν την κοπέλα του και αρχίζει να τους εξηγεί την ιστορία πίσω από την εξαφάνιση. Ο νεαρός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τις αστυνομικές αρχές και περιμένει να μάθει την αλήθεια

Ο 32χρονος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 27χρονη Αναστάζια. Οι αντιφάσεις του και οι κινήσεις του – έκλεισε εισιτήριο για την Ιταλία χωρίς να ενημερώσει κανέναν – οδήγησαν στη σύλληψή του.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο MEGA ότι είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή. «Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρία δευτερόλεπτα και έσβησε.

Εκεί λέω πώς γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε ο μάρτυρας.

Πηγή: newsit.gr