Κυ. Απρ 28th, 2024

Κόρινθος: Eθισμένος στα τυχερά παιχνίδια, δηλώνει ο αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπή χρημάτων

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Eθισμένος στα τυχερά παιχνίδια, δηλώνει ο αστυνομικός που συνελήφθη για κλοπή χρημάτων από αποσκευές μεταναστών, εντός του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομολόγησε την πράξη του και ανέφερε ότι ήταν εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια όπου και ξόδευε όσα έκλεβε.

Aναλυτικά η υπόθεση:

Προσήχθη αστυνομικός για κλοπή χρημάτων από μετανάστη στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου

«Φτερά» έκαναν τα χρήματα ενός αλλοδαπού, στο Προ Αναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Κορίνθου (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ), από αστυνομικό, ο οποίος πιάστηκε χθες βράδυ στα «πράσα» από συναδέλφους του.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός εντοπίστηκε από συναδέλφους του και κατά τη διάρκεια ελέγχου σε χώρο κράτησης, να ψάχνει τις αποσκευές του μετανάστη και να αποσπά το ποσό – περίπου – των 600 ευρώ. Οι συνάδελφοί του με τη σειρά τους, όταν αντιλήφθηκαν τί ακριβώς συμβαίνει, ενημέρωσαν αμέσως την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και ανέφερε ότι ήταν εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια όπου και ξόδευε όσα έκλεβε. Εκεί μετέβη κλιμάκιο της Δ/νσης Εσωτερικών Υποθέσεων οι οποίοι τον συνέλαβαν και με την ολοκλήρωση της δικογραφίας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.