Πα. Απρ 26th, 2024

Λουτράκι: Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του
Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 7:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης για εκτέλεση, από τη Δ.Τ.Υ., κατεπειγουσών εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου στο χώρο του αιγιαλού, έμπροσθεν των ντουζ, λόγω επικινδυνότητας για την ασφάλεια των λουομένων.
Τροποποίηση της σύμβασης παροχής υπηρεσίας «Αμοιβή για την παροχή υπηρεσιών για την αδειοδότηση Υδατοδρομίου Λιμένος Λουτρακίου».
Εξέταση αιτήματος του Χατζησταυράκη Νικόλαου για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 56/19 ΑΔΣ ως προς το παραχωρησιούχο και τη παραχώρηση επιπλέον χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, για τη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, βάσει νέας άδειας λειτουργίας καταστήματος.
Εξέταση αιτήματος του Κατσιάπη Νικόλαου για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 79,25τ.μ. επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 25τ.μ. επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, για το έτος 2019.
Εξέταση αιτήματος του Παπαδάκη Γεώργιου για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 320τ.μ. επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2019.

Κοινοποίηση Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ