Πα. Απρ 26th, 2024

Μαρία Παπακωνσταντίνου: “Να μην ξεχνάμε και το μήνυμα του Απόστολου Παύλου για την αγάπη”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και όπως αρμόζει στον Μεγάλο Απόστολό μας, τον ένδοξο Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας και Πολιούχο Κορίνθου, Άγιο Παύλο, εορτάστηκε κι’ εφέτος η μνήμη του στον Καθεδρικό Ι. Ναό, που τιμάται στο όνομα του, στην Κόρινθο. 

Στον εορτασμό παραβρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κα. Μαρία Παπακωνσταντίνου η οποία δήλωσε: “Να μην ξεχνάμε και το μήνυμα του Απόστολου Παύλου για την αγάπη που είναι η μοναδική αρετή που θα μας οδηγήσει στην πραγματική ευτυχία και για την ενότητα γιατί οι Έλληνες ενωμένη μπορούμε να πετύχουμε πολλά”. 

Αμέσως μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, από τα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού, προσφωνών ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο β’,
καθώς και τους υπολοίπους Συνοδικούς και μη Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, που αψήφησαν κόπους και αποστάσεις, ερχόμενοι στην πόλη μας, ώστε να τιμήσουν τις Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Προστάτου μας Θείου Παύλου, υπό τον τίτλο «ΙΓ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2018».