Πα. Απρ 26th, 2024

Τραγωδία στην Κορινθία: Τρεις πνιγμοί μέσα σε δύο ημέρες – Πνίγηκε 71χρονη στο Ξυλόκαστρο

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

1) Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκιάς Ξυλόκαστρου, 71χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

 2) Πνίγηκε 65χρονος σε παραλία των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άντρας περίπου 65 χρονών, στις 12 το μεσημέρι σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, κοντά στο σπίτι του Σημίτη. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

3) Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στον Κάβο Ισθμίας.

Ένας νεαρός άντρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- εντοπίστηκε νεκρός, στην παραλία στο King Saron στον Κάβο Ισθμίας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Λιμεναρχείο Ισθμίας διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.