Σα. Απρ 27th, 2024

Φρίκη στα Μέγαρα: Βασάνισαν και σκότωσαν σκυλίτσα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης σκύλου στα Μέγαρα, το οποίο εντόπισε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού και δίπλα του εντοπίστηκε μία μεταλλική ράβδος, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων.

Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το σκυλί έφερε μία οπή δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά, από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώθηκε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο.

Η μεταλλική ράβδος έχει μεταφερθεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως δημοσιοποίησε στο Facebook η Μαρία Αρκομάνη, ιδρύτρια του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων “Αδέσποτος Παλμός”, η “Μπουμπού” κακοποιήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο, με ένα μεγάλο μεταλλικό σίδερο.

Στο ζωάκι πραγματοποιήθηκε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα και από τη ράβδο.

Στην ανάρτησή της, που συνοδεύεται από σκληρές εικόνες του νεκρού σκύλου, η κ. Αρκομάνη αναφέρει:

“Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ . Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη.. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας .. Στα Μέγαρα…

Η Μπουμπού όπως αναφέρει η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα.. Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι που της έβγαλαν.

Η ομάδα μας δίνει 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε.

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ.. Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσα μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό..

Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει….

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ….”.

Πηγή: ertnews.gr, thetoc.gr