Πε. Σεπ 28th, 2023

ΟΛΓΑ ΚΟΝΟΜΟΔΗ-ΘΩΜΑ: ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κόρινθος , η όμορφη πόλη μας , ο ευλογημένος αυτός τόπος που έχει αγκαλιάσει , θρέψει και αναστήσει Έλληνες απ’όλη την Ελλάδα και όχι μόνον… 

Αρκάδες και Ηπειρώτες , Κρητικούς και Αιτωλοακαρνάνες , Μεσσήνιους και Μακεδόνες , Λάκωνες και νησιώτες , Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς , Ρουμάνους και Ασιάτες ….

Η πόλη που κρατά από τα βάθη των αιώνων , αλλάζοντας σιγά σιγά  θέση μετακινούμενη προς τη θάλασσα, κι έχει μεγαλουργήσει ή ιστορικά σημαδέψει σημαντικές καμπές της ιστορίας .

 

Η πόλη αυτή , με την ευρεία έννοια της ως Δήμος Κορινθίων, σε λίγους μήνες θα κληθεί να επιλέξει αυτούς που θα πάρουν στα χέρια τους την ευθύνη της διοίκησης της .

 

Σαν δημότης του δήμου Κορινθίων καλωσορίζω όλες τις συλλογικότητες που αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ηγεσία του Δήμου μας , ίσως κι άλλες ακόμα που δεν έχουν ακόμα επίσημα εκφραστεί . Τους εύχομαι να πετύχουν το στόχο τους αναδεικνύοντας πάντα τους “άριστους”, και απ’ αυτούς δεν θα πρέπει να περισσεύει κανείς μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο .

 

Το μέλλον του Δήμου μας είναι υπόθεση όλων και για να το κατακτήσουμε θα πρέπει να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή ενεργών πολιτών κι έτσι να αναδειχθεί η αξία της άμεσης δημοκρατικής επιλογής της απλής αναλογικής.


Η επιλογή των καλύτερων , δηλαδή οι επόμενες δημοτικές εκλογές , θα είναι , θα  ΠΡΕΠΕΙ να είναι ,μια γιορτή Δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού !! Θα πρέπει να είναι μέρες χαράς , όπως όταν περιμένεις τη γέννηση ενός όμορφου και υγιούς παιδιού μετά τους μήνες της ήρεμης κυοφορίας του.

 

Καλή τύχη αγαπημένη μου πόλη !! Αγαπημένε μου Δήμε Κορινθίων !!

Όλγα Κονομόδη-Θωμά 
Υποψήφια Δημ.Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων .