Δε. Μαρ 20th, 2023

Το πιο σύγχρονο ελαιοτριβείο στην Πελοπόννησο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ελαιοτριβείο ΑΦΟΙ ΝΙΚ. ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ  με σύγχρονο εξοπλισμό για υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο. Μέγιστη απόδοση και ποιότητα. Υποστήριξη και για βιολογικό ελαιόλαδο.

Το ελαιοτριβείο έχει μία γραμμή παραγωγής που μπορεί να παράγει έως ένα τόνο ελαιολάδου την ώρα, χρησιμοποιείται η μέθοδος της φυγοκέντρισης για την παραγωγή και εξαγωγή του ελαιολάδου, η διαδικασία της μάλαξης γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες προκειμένου να διασφαλιστούν όλα τα οργανοληπτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
Το ελαιοτριβείο διαθέτει σύγχρονο τυποποιητήριο, για τη συσκευασία του παραγόμενου εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και τη διάθεση της σειράς προϊόντων SOLIGEA (www.soligea.gr) στον τελικό καταναλωτή.

Το ελαιοτριβείο εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 για τη δραστηριότητα της παραγωγής ελαιολάδου.

Επίσης, η επιχείρησή κατέχει Βεβαίωση Συμμόρφωσης με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΚ) 834/2007 (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα) για τις δραστηριότητες της έκθλιψης βιολογικού ελαιοκάρπου και την εμπορία βιολογικού ελαιολάδου από εγκεκριμένο Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Κορινθία, Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο Korinthostv.gr