Πα. Απρ 26th, 2024

Δεν βάζουμε μυαλό – Κάτι πρέπει να γίνει: Πλημμύρισε από κόσμο η παραλία Καλάμια στην Κόρινθο και ο τρόμος του κορονοϊού παραμονεύει

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δεν βάζουμε μυαλό – Πλημμύρισε από κόσμο η παραλία Καλάμια στην Κόρινθο και ο τρόμος του κορονοϊού παραμονεύει.
Το αδιαχώρητο γινόταν σήμερα στην παραλία Καλάμια στην Κόρινθο που πλημμύρισε από κόσμο, ούτε το καλοκαίρι έτσι, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, και μάσκα δεν φορούσε κανείς.
Είδαν καλό καιρό και ξεχύθηκαν στην παραλία παρά τις συστάσεις του υπουργείου Υγείας. Δεν σωζόμαστε με τίποτα…

Ο μόνος τρόπος για να μην γίνει η Ελλάδα ,όχι Ιταλία, αλλά ΚΙΝΑ, και να χάσουμε χιλιάδες ανθρώπους μέσα σε λίγες ημέρες, είναι, να κλείσουν εντελώς τα πάντα και να γίνει γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας!

Δείτε την σχετική επιστολή αναγνώστη στο Korinthostv.

Παραλία Καλάμια, στην Κόρινθο!! Σήμερα, πάρα πάρα πολλοί, γινότανε ο χαμός…εκατοντάδες κόσμου, παιδιά, ηλικιωμένοι…αγκαλιές, φιλιά….σαν να μην συμβαίνει τίποτε, και μάσκα δεν φορούσε κανείς!!!!!!!!!!
Οι ανοησίες που διαβάζουν στο ίντερνετ από διάφορους ανοήτους και ηλιθίους ,έχει κάνει τον κόσμο να μην πιστεύει τίποτε!
Ο μόνος τρόπος για να μην γίνει η Ελλάδα ,όχι Ιταλία, αλλά ΚΙΝΑ, και να χάσουμε χιλιάδες ανθρώπους μέσα σε λίγες ημέρες, είναι, να βγεί ο στρατός στους δρόμους, να κλείσουν εντελώς τα πάντα και να γίνει γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας!
Μπορεί αλήθεια ο καθένας μας ,μετά από αυτήν την κατάρα που μας ήρθε, να ζήσει, και να έχει πάρει στον λαιμό του, από έναν έως δέκα ανθρώπους?
Συνέλθετε επιτέλους και ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων! Για όνομα του Θεού πια!!!!!!!