Σα. Απρ 27th, 2024

Λουτράκι – Καθηγητής Μπεχράκης: Να τιμωρηθεί ο Πολάκης για το κάπνισμα στη Βουλή (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Άστραψε και βρόντηξε ο καθηγητής πνευμονολογίας Παναγιώτης Μπεχράκης σε δηλώσεις του στο korinthostv.gr από το Λουτράκι που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, ζητά την τιμωρία του Παύλου Πολάκη αλλά και του κυλικείου της Βουλής, επειδή δεν τηρούν τον αντικαπνιστικό νόμο.
Ο Παναγιώτης Μπεχράκης, ο οποίος αποδέχτηκε πρόσφατα τη θέση του επικεφαλής της ομάδας εμπειρογνώμων για τον έλεγχο της τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου απο τον Υπουργό Υγείας, ζήτησε να τιμωρηθεί ο Παύλος Πολάκης , ο οποίος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον σχετικό νόμο. Παράλληλα, ζήτησε να τιμωρηθεί παραδειγματικά και το καφενείο της Βουλής, επειδή αφήνει τασάκια στα τραπέζια!

Όπως δηλώνει ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, στη Βουλή της Βόρειας Μακεδονίας σε αντίστοιχο περιστατικό είχαν παρέμβει οι δικαστικές αρχές και είχε κλείσει το κυλικείο. 

«Δεν ξέρω τι έγινε στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, αλλά συμφωνώ με τον κ. Μπεχράκη ότι  οι βουλευτές πρέπει να δίνουν καλό παράδειγμα» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης