Κυ. Απρ 28th, 2024

Μητρόπολη Κορίνθου: Δόθηκαν από την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» 2,5 τόννοι κρέας και κοτόπουλα 3,5 τόννοι τρόφιμα (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κορυφώθηκαν κι εφέτος οι παραδόσεις κρεάτων και τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», για τον εορτασμό των Θείων Επιφανείων, προκειμένου να γεμίσουν αγάπη και χαμόγελα οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας.

Καθημερινά οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» γίνονται δέκτες της αλληλεγγύης και της αγάπης των Κορινθίων για τον συνάνθρωπό τους και νυχθημερόν πασχίζουν να συγκεντρώσουν τις προσφορές και να τις μοιράσουν στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας. Εκτός από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, τις Ενορίες της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Λουτρακίου και ιδιώτες, που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, προσετέθησαν και η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους που προσέφερε 1,5 τόννο κοτόπουλα, η Κορινθιακή επιχείρηση «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑ Α.Ε.», που προσέφερε 358kg κρέατος, η Κορινθιακή Εταιρεία ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, που προσέφερε 42kg κοτόπουλα και η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, που προσέφερε 159kg τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρουχισμό. Συνολικά, αυτές τις ημέρες, μοιράστηκαν από την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» 2,5 τόννοι κρέας και κοτόπουλα και 3,5 τόννοι τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι Εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» ευχαριστούμε όλους τους ανωτέρω, για την έμπρακτη στήριξη τους στο Φιλανθρωπικό έργο, που, δια της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», επιτελεί η Ι. Μητρόπολή μας, έτσι ώστε να πραγματοποιείται η προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και «ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ», ειδικά αυτές τις Άγιες Μέρες.

Ευχόμαστε δε, σε όλους «Καλή και Ευλογημένη Πολιτική Χρονιά με υγεία και ευτυχία»!