Πα. Απρ 26th, 2024

Στην Κόρινθο αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Περιοδεία στην πόλη της Κορίνθου θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί (10 πμ) ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περιοδεία θα πραγματοποιήσει στην Πόλη της Κορίνθου αύριο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου.

Περιοδεία στην Πελοπόννησο θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 31 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το πρωί στις 10:00 π.μ. την Κόρινθο, όπου μεταξύ άλλων θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Παναγιώτη Νίκα. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Τρίπολη και ακολούθως στο Άστρος Κυνουρίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει στις 6:00 μ.μ συνάντηση με νέους αγρότες στο Ναύπλιο. Το βράδυ στις 8:30 μ.μ. θα βρεθεί στο Άργος όπου θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα.