Πα. Απρ 26th, 2024

Η στιγμή που Βρετανός “πιάνει” με το κινητό του ένα ιπτάμενο αντικείμενο λίγο πριν εξαφανιστεί

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Ο Μάθιου Έβανς έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του ενός αντικειμένου, που ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται για UFO. Πώς περιγράφει τις κινήσεις του μέχρι που χάθηκε από τον ορίζοντα.Ένας 36χρονος πιστεύει ότι φωτογράφισε ένα UFO για δέκα δευτερόλεπτα πάνω από την θάλασσα του Ντέβον, σύμφωνα με την Daily Mail.Ο Μάθιου Έβανς εντόπισε το φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης στον ουρανό, την περασμένη εβδομάδα.Οι φωτογραφίες που πρόλαβε να βγάλει, δείχνουν τέσσερα φώτα σε σχηματισμό τριγώνου, σε βραδινή ώρα.

Όπως αναφέρει ο Έβανς, πρόλαβε για λίγα δευτερόλεπτα να βγάλει το κινητό του και να τραβήξει τις φωτογραφίες καθώς το αντικείμενο εξαφανίστηκε από την ορατότητά του σε μακρινή απόσταση, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.«Δεν γινόταν να μην το δω» αναφέρει ο άνδρας από το Τίντμαουθ του Ντέβον και συμπληρώνει: «Από το παράθυρο της κουζίνας μου έχω πολύ καλή θέα στην θάλασσα και στον ορίζοντα. Δεν κινούνταν όπως ένα αεροπλάνο. Πήγαινε αρκετά πιο αργά και ανεβοκατέβαινε για λίγο, μέχρι να περάσουν περίπου δέκα δευτερόλεπτα».Ο αυτόπτης μάρτυρας προσθέτει: «Έμεινε σε ένα σημείο για όσο χρόνο χρειάστηκε να πάρω το κινητό μου και να βγάλω αυτές τις λήψεις. Μετά απομακρύνθηκε με ταχύτητα και δεν το ξαναείδα. Το φως ήταν ιδιαίτερα έντονο. Δεν ήξερα τι μπορεί να είναι και για αυτό, το τράβηξα φωτογραφία».

This is the moment student captures large UFO hovering "for ten seconds" over Devon
Photographs show four bright lights in a triangular-shaped formation lingering in the sky

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο, ειδική ομάδα του Πενταγώνου δημοσίευσε έκθεση για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO), σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αναφορές για 144 περιστατικά από το 2004, τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν από την αμερικανική κυβέρνηση, χωρίς να έχουν αποκλειστεί ως πιθανή προέλευση και οι εξωγήινοι.Η έκθεση εννέα σελίδων έχει τίτλο «Προκαταρκτική αξιολόγηση: Άγνωστα εναέρια φαινόμενα» και δημοσιεύτηκε από το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών (ODNI) με σκοπό να δώσει στο Κογκρέσο μια ιδέα για το πώς η κυβέρνηση θα χειριζόταν μια πληρέστερη έκθεση σχετικά με το τι γνωρίζει για UFO ή UAP, όπως το Πεντάγωνο και η Κοινότητα Υπηρεσιών Πληροφοριών Ηνωμένων Πολιτειών προτιμούν να τα αποκαλούν.Η έκθεση δεν παρέχει επαρκείς εξηγήσεις για 144 από τα αναφερόμενα περιστατικά, ωστόσο δεν καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα φαινόμενα οφείλονται σε εξωγήινους χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει απορριφθεί.

www.sputniknews.gr