Σα. Απρ 27th, 2024

Μεθυσμένος οδηγός κάλεσε κατά λάθος την αστυνομία για τον εαυτό του (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένας ύποπτος μεθυσμένος οδηγός κάλεσε κατά λάθος τις αστυνομικές αρχές της Νεμπράσκα για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο άνδρας κάλεσε για να καταγγείλει έναν άλλο οδηγό που πίστευε ότι οδηγούσε στη λάθος πλευρά του αυτοκινητόδρομου, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λάνκαστερ.

Το γραφείο του σερίφη έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το περιστατικό που έγινε το Μάρτιο, μαζί με τον ήχο από την κλήση του οδηγού στη γραμμή άμεσης δράσης.

Όταν έφτασαν οι αρχές, κατέστη σαφές ότι ο ίδιος ο καλούντας ήταν αυτός που οδηγούσε στη λάθος πλευρά του δρόμου – και ήταν μεθυσμένος.

«Βρίσκομαι στον αυτοκινητόδρομο 77 και πηγαίνω βόρεια και υπάρχει κάποιος που βρίσκεται στη λάθος πλευρά του δρόμου», λέει ο οδηγός στην ηχογράφηση της κλήσης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο άλλος οδηγός «παραλίγο να με βγάλει από το δρόμο».

«Αυτό ήταν τρομερό», είπε. «Αυτό ήταν πολύ». Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια τον αστυνομικό να σταματάει τον άγνωστο οδηγό.

«Ξέρετε γιατί σας σταμάτησα;» ρωτά ο αστυνομικός. «Ναι, επειδή ήμουν στη λάθος πλευρά του δρόμου», παραδέχεται ο οδηγός.Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε λόγος που οδηγούσε στη λάθος πλευρά, απάντησε ότι «πρέπει να έχασα μια έξοδο».

Ο οδηγός επιβεβαίωσε επίσης ότι ήταν το ίδιο άτομο που είχε καλέσει προηγουμένως την άμεση δράση.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού ήταν πάνω από το διπλάσιο του επιτρεπόμενου ορίου. «Ευτυχώς, ένας βοηθός του σερίφη της κομητείας Λάνκαστερ κατάφερε να συλλάβει αυτόν τον οδηγό πριν τραυματιστεί κανείς σοβαρά», αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.

Πηγή: CNN, huffingtonpost.gr