Πα. Απρ 26th, 2024

Χαμός στη Βουλή (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

“Τι να πει κι αυτός; Τα ίδια που είπε ο Πλεύρης θα πει” φώναξε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου υπονοώντας ότι Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝ.ΑΛ είναι το ίδιο. Σύμφωνα με τον κ. Μάρκου ο κ. Κωνσταντινόπουλος του Κινήματος Αλλαγής του απάντησε για υποθέσεις ιατρών οι οποίες είναι ανοικτές και αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς του : “Έχω ράμματα για τη γούνα σου”. Ο κ. Μάρκου δείχνοντας προς τον κ. Κωνσταντινόπουλο απάντησε με χειρονομία και  σχηματίζοντας με τους δείκτες και τους αντίχειρες έναν κύκλο είπε: “Είσαι ανοικτός”. 

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο. Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας απαίτησαν την αποβολή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η χειρονομία του οποίου έγινε ορατή και από το Προεδρείο με τον προεδρεύοντα Θανάση Μπούρα να τον καλεί να περάσει έξω. ” Σας είδα ” του είπε χαρακτηριστικά όταν ο κ. Μάρκου προσπάθησε να υποστηρίξει ότι δεν έκανε τίποτα. 

Η Ολομέλεια μετατράπηκε σε αρένα: 

Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (Ν.Δ) : Ντροπή σου αλήτη κι εσύ και οι υπόλοιποι

ΒΙΤΣΑΣ: Και ο Κωνσταντινόπουλος τον έβρισε 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ντροπή σου ψεύτη. Είσαι ψεύτης

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Βίτσα σεβάσου την ιστορία σου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρκόπουλο: Είσαι νούμερο. Ηλίθιε

Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: “Την περασμένη εβδομάδα ο Πολακης μου φώναζε “άντε να γλείψεις καμία τρυπα”.

Κικίλιας σε Μάρκου: Δεν ντρέπεσαι λίγο, ξεφτιλισμένε;

Ο καυγάς διήρκεσε πάνω από ένα τέταρτο ενώ όταν η συνεδρίαση επανήλθε ο κ. Μπούρας ανακοίνωσε την αποβολή του κ. Μάρκου για απρεπή συμπεριφορά.

www.real.gr